18 veebruar, 2011

Koosolek EHJL nimel

Kolmapäev, 9.veebr. kell 11.00 - 15.15
Liivalaia Gümnaasium, Tallinn

Osalesid: Mart Usin, Elin Kroon, Liivia Rebane, Ülle Roomets, Helja Kaptein, Birgitta Tints, Riita Tõniste, Triino Lest, Piret Seema, Anneli Meisterson, Reet Lõugas, Aire Kallas, Laine Ülemaante, Natalia Vilbaste, Malle Pehk, Anett Sits, Sirje Ange, Marge Liias, Eve Reinola, Külli Salumäe, Ene Liivand.

Puudusid (vabandasid): Ene Hunt, Piret Kallin, Anne Kruuse, Vaili Talimäe, Helena Kivestu.
"Püüdmata" maakonnad seekord: Läänemaa, Raplamaa, Lääne-Virumaa, Tartumaa, Põlvamaa ja Valgamaa.

Osalus%: kutsutud 15 maakonda + 3 linna; vastasid 9 maakonda + 3 linna, seega 66,6%.

Päevakord:
  1. sissejuhatus
  2. Eesti Pank "Eurojooks Eesti 2011"
  3. kodutööd
  4. edasine tegevus
  5. jooksvad küsimused

Kokkuvõte:

  1. Ene Liivand: kokkuvõte tegemistest ja toimetamistest, liidu esindamisest alates märts 2010. Ülevaade algavast koosolekust, sissejuhatus päevakavasse. Seletus teabepäevale registreerunutest, piltlik ülevaade esindatud linnadest ja maakondades.

  2. Gerli Taniloo: Eesti Pangs esindajad jagasid infomaterjale ja tutvustasid veebruaris algavat mängu internetis "Eurojooks". Mäng toimub 20.veebr. kuni 30.aprill, see on suunatud 9.-12.aastastele noortele. On auhinnad, toimub lõpuüritus Eesti Pangas. Tutvustati ja paluti suunata õpilasi. Vaata http://www.euro.ecb.ee/ ja http://www.euro.eesti.ee/ .

  3. Kodutööde kokkuvõtted:
    Harjumaa
    Pärnumaa
    Võrumaa
    Tallinn
    Pärnu linn
    Tartu linn
    Jõgevamaa
    Saaremaa
    Viljandimaa
  4. Külli Salumäe: (TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia) ettekanne tulenevalt kodutöödest - kohalolnute staatus ja seljatagune - keda esindatakse ja mitut huvijuhti esindatakse; kas maakonnas/linnas on olemas ametlik ühendus või mis formaadis koos käiakse, selle ametlik nimi; ja kas tegevus on regulaarne, milles see seisneb/väljendub.
    Põhikiri - kas ja kuidas, probleemkohad.
    Edasisesed plaanid...

  5. Lepiti kokku uus koosolek: kolmapäev, 30.märts 2011.a. kell 11.00 Viljandis (teemaks: põhikiri ja toimiva liidu võimalik struktuur).